Arama Kayıt ol Oturum Aç Forum saati: 01:58 29-Ağustos-2008
topbanner
   Ana Sayfa   |   Forum   |   Üye Listesi  |   Gruplar  |   Son Konular  |   Galeri |   Top 10

Taşınıyoruz!

Sitemiz kilitli durumda ve yeni üye alımımız durmuştur.Bu site sadece gezilebilir. Burda emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz. (Emeklerimizin boşa gitmemesi site kapanmayacak)

Yeni alan adı, yeni sistem ve yeni bir sayfayla yeniliklere açılıyoruz! Belli bir düzeye gelene kadar yeni sitemiz duyurulmayacaktır. Eğer merak ediyor veya katkıda bulunmak istiyorsanız iletişime geçiniz.

Güncelleme: Aldığımız karar üzere yeni sitemiz sıfırdan yazılacak (kodlanacak) takım olarak bir araya gelip başlayabilmemiz bile belli bir zaman alacağından biraz zaman alacağını duyurmak istedim. Kafandaki şuanki plana göre 2 ay içinde başlayıp 3 ay sonra test aşamasında siteyi açacağınız! Site ilk açıldığında 50 GB buda yaklaşık 17.000 müziği direk indirebileceksiniz demek oluyor! Bizi bir tıkla destekleyebilirsiniz, teşekkürler...

Direkt, full, hızlı, şifresiz, sorunsuz ve güzel müzik için hepsi!!!

banualkan

Yeni Başlık Gönder  Cevap Gönder
Forum Ana Sayfa » » Banu Alkan
Cevap: 5 | Gösterim: 4988
betuL
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj banualkan Tarih: 18:24 10-Eylül-2006 - Mesaj: #1
bi iki ay öncesine kadar tv karşısında sizin krizleri geçirmeme neden olan yegane insan!!
Bu üye tarafından gönderilen mesajları bul  
_MeRt_
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj Cevap: banualkan Tarih: 03:09 11-Eylül-2006 - Mesaj: #2
ayneeeeen ya bide bunu izleyenler vardı ya ben karşımaçıkınca televizyonu kapatıodum hepsi reklam için bi anlaşmaymış zaten gazetede okudum hepsi para yapılan için bir hikayeydi vede bazı insanlar bu hikayede kısaca kukla oldu Gülümseme
elmasekeri
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj Cevap: banualkan Tarih: 20:37 24-Aralık-2006 - Mesaj: #3
sarışınların yüz karası :nono:
zampir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Mesaj Cevap: banualkan Tarih: 22:10 24-Aralık-2006 - Mesaj: #4
Rtük ona yasak koymadı mı? Gülümseme
purgatory
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj Cevap: banualkan Tarih: 16:57 26-Aralık-2006 - Mesaj: #5
harbi yaaa.rtük nie sessiz kaldı bu saçmalığa???
reyting uğruna ne hallere düştüler...
icedevil
Bölüm Yetkilisi
Bölüm Yetkilisi

Mesaj son bomba Tarih: 22:25 15-Mart-2007 - Mesaj: #6
evet son bomba geliyor.banu alkan buzda dans yarışmasına çıkıyor peki neden??? çünkü tekrar şöhret olmak ve milletin ağzında sakızlık için.sözde 10 kilo verip buzda dansa katılacakmış hehehehe peeeeeaaaaa rüya görsün bence.o kadar düzgün fizikli bayan arasında gerçekten canlı bir stand up olcak doğrusu hahahaha. Çok kızgın Çok kızgın Çok kızgın
Mesajları göster:   
Forum Ana Sayfa » » Banu Alkan
Saat Dilimi » Türkiye Saati
Yeni Başlık Gönder  Cevap Gönder 

Yol AsansörFan-Gebze Anadolu Lisesi